supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Pungi pentru copt nealbite, fara clor, compostabile, Medium, 6 buc., If You Care


Pungi pentru copt nealbite, fara clor, compostabile, Medium, 6 buc., If You Care


Comanda instant Pungi pentru copt nealbite, fara clor, compostabile, Medium, 6 buc., If You Care

Pungi pentru copt nealbite, fara clor, compostabile, Medium, 6 buc., If You Care

Pungi pentru copt nealbite, fara clor, compostabile, Medium, 6 buc., If You Care

Dimensiune punga: 36.5 x 27 x 9.2 cm

Pungi pentru copt la cuptor, dimensiune medie, potrivite pentru pui, peste, carne, legume la cuptor, etc. Alternativa la clasica invelire in folie de aluminiu sau din plastic.

Confectionate din hartie nealbita, netratata, Totally Chlorine-Free (TCF).

Aceste pungi nealbite, antiaderente, de calitate premium, certificate FSC®, creeaza un mod nou-nout de a praji pui, peste si multe altele cu hartie rezistenta cu grasime nealbita, fara clor, in loc de plastic sau aluminiu. Acestea sigileaza sucurile pentru a crea carne delicioasa, frageda si umeda, care cade literalmente de pe os. Sunt sigure pentru cuptor pana la 220 de grade Celsius si sunt 100% naturale, fara gluten si alergeni.

Sunt disponibile in doua dimensiuni: Extra Large pentru curcani, sunci si fripturi mari si Medii pentru pui, peste, fripturi medii, legume si multe altele.

Cusatura inferioara este conceputa pentru a lasa aburii sa iasa din punga in timpul gatirii si nu este etansa, asa ca este mai bine sa nu umpleti punga cu prea mult lichid. Pentru rezultate optime, asezati alimentele in centrul pungii si evitati umplerea excesiva. Dupa gatit, faceti un sos delicios adaugand pur si simplu lichid si amidon de porumb la lichidul de pe fundul pungii. Pregatiti cu usurinta „o masa intr-o oala” prin prajirea legumelor, cum ar fi ceapa, cartofii sau morcovii, cu carne.

AVERTIZARE!

Inainte de a gati, nu ridicati punga plina cu ingrediente, deoarece punga se poate rupe. Dupa gatit, fiti extrem de precauti cand deschideti punga, deoarece aburul va fi foarte fierbinte.

Fabricat in Finlanda

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017