supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Pasta de dinti Complete Pro cu aloe si salvie 75ml Nordics


Pasta de dinti Complete Pro cu aloe si salvie 75ml Nordics


Comanda instant Pasta de dinti Complete Pro cu aloe si salvie 75ml Nordics

Pasta de dinti Complete Pro cu aloe si salvie 75ml Nordics

Pasta de dinti Complete Pro cu aloe vera si salvie bio, 75ml Nordics

-contine fluor-

Aceasta pasta de dinti organica contine o varietate de extracte certificate bio. Au proprietati antiinflamatorii, calmante si antiseptice puternice. Va va ajuta sa mentineti un zâmbet sanatos, îmbunatatind în acelasi timp starea generala a dintilor si gingiilor. Complete Pro vine cu extracte de aloe si salvie care calmeaza inflamatiile si iritatiile din gura. Extractul de rodie ajuta la scaderea placii dentare si serveste ca un antioxidant puternic. Aceasta pasta de dinti contine fluor pentru a combate formarea cariilor.

Complete Pro este perfect pentru persoanele care doresc sa aiba o abordare profesionala a igienei dentare acasa, fara ingrediente inutile.

Ingrediente INCI: AQUA,HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE,HYDRATED SILICA,GLYCERIN,XYLITOL,ZINC CITRATE,XANTHAN GUM,SODIUM LAURYL SULFATE,MENTHA PIPERITA OIL*,SODIUM FLUORIDE,ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT*,PUNICA GRANATUM FRUIT EXTRACT*,URTICA DIOICA EXTRACT*,SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT*,MENTHA PIPERITA LEAF EXTRACT*.

*ingrediente din agricultura ecologica

Pentru a aprofunda descrierea ingredientelor in formatul INCI si rolul acestora, va invitam sa consultati pagina oficiala a Comisiei Europene.

Fabricat in Europa

75ml

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017