supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Nivea Refreshing Moisture Mask 2x7.5ml


Nivea Refreshing Moisture Mask 2x7.5ml


Comanda instant Nivea Refreshing Moisture Mask 2x7.5ml

Nivea Refreshing Moisture Mask 2x7.5ml
Formula hidratanta cu Aloe Vera si Vitamina E ofera tenului o senzatie de prospetime instanta si un bust de hidratare. Pastreaza echilibrul de hidratare propriu pielii.
Rezultat: tenul este intens hidratat si se simte mai proaspat si mai fresh.
Mod de aplicare: foloseste pe tenul uscat si curatat, evitand contactul cu zona ochilor si a buzelor. Lasa 10-15 minute sa actioneze si apoi indeparteaza surplusul cu o discheta demachianta.
 

Supermarket Pentru Tine SRL nu garanteaza pentru corectitudinea descrierii produselor din site, aceasta descriere nu inlocuieste eticheta produsului. Fotografiile si descrierea produselor sunt cu caracter informativ si pot aparea diferente fata de realitate, incercam in permanenta sa imbunatatim si sa actualizam informatiile din site, dar exista posibilitatea sa apara erori independent de vointa noastra.Consumatorul trebuie sa verifice eticheta produsului inainte de consum, Supermarket Pentru ine SRL nu va fi responsabila pentru corectitudinea descrierii produselor. Multumim pentru intelegere!

 

 

 

 

 

 
 
Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017