supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Mix alge marine pentru salata eco 100g Algamar


Mix alge marine pentru salata eco 100g Algamar


Comanda instant Mix alge marine pentru salata eco 100g Algamar

Mix alge marine pentru salata eco 100g Algamar

Mix alge pentru salate raw,  bio, 100g, Algamar

 

Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.

Un amestec ideal de adaugat in salate raw.
Ingrediente: alge wakame, alge nori, alge dulse, provenite din agricultura ecologica.

Mod de preparare (sugestie):

-pentru 2 persoane: puneti la inmuiat 15g din acest amestec timo de 15 minute. Adaugati la inceput si zeama dupa o jumatate de lamaie. Dupa 15 minute stoarceti apa si adaugati amestecul de alge in salata. Adaugati ulei de masline, si veti avea o salata foarte gustoasa, raw, si mai ales foarte hranitoare.

 

Produs certificat organic.

 

Valori nutritionale/ 100g:

Energie: 750Kj / 181 kCal

Grasimi: 1.4g

din care saturate 0.5g,

Carbohidrati: 6.2g

din care zaharuri <0.5g,

Fibre: 34.8g

Proteine: 18.5g,

Sare: 15g.

 

Tara de origine: Spania

 

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017