supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Dozator de Apă ZASS ZWD 17 CNS


Dozator de Apă ZASS ZWD 17 CNS


Comanda instant Dozator de Apă ZASS ZWD 17 CNS

Dozator de Apă ZASS ZWD 17 CNS
Dozatorul de apă ZASS model ZWD 17 CNS este un model nou, silențios, prevăzut cu compresor, pentru răcire, puternică, rapidă. Cu acest dozator poți obține apă rece sau fierbinte dar și apă la temperatura camerei, după cum ai nevoie.
 » Hidratare confortabila in orice anotimp

Trei setari de temperatura pentru apa: rece, la temperatura camerei sau fierbinte. Temperatura apei calde: 85 - 95°C. Capacitate de incalzire (la temperatura ambianta de 25°C): 5 L/h (≥85°C). Temperatura apei reci: 6 - 10°C. Capacitate de răcire (la temperatura ambianta de 25°C): 2 L/h (≤10°C). Temperatură ambient recomandată: între 10 și 35°C. Umiditate ambient: ≤ 90%. Robinete de apa cu debit mare pentru a obtine in cel mai scurt timp cantitatea de apa necesara hidratarii unei persoane.

» Economie la energie prin setari adecvate tipului de consum

Indicatoare LED pentru pornit / apă caldă / apă rece.
Butoane pornire/oprire pentru economie de energie.

» Siguranta suplimentara pentru protectia copiilor

Dozatorul este prevazut cu Siguranta copii (la robinetul de apa fierbinte) pentru a preveni posibile accidente (oparire cu apa fierbinte) atunci cand copiii nu sunt supravegheati si au nevoie de hidratare.

» Prietenos cu mediul

Aparatul functioneaza cu freon ecologic R134a (substanţă incoloră, inodoră şi insipidă, netoxică ce functioneaza ca agent frigorific prietenos fata de mediu; nu distruge stratul de ozon) avand un impact redus asupra mediului inconjurator, un lucru foarte important daca ne raportam la pericolul incalzirii globale. Freonul ecologic R134a este un agent frigorific nou, cu un efect asupra incalzirii globale cu 2/3 mai redus comparativ cu refrigerantii traditionali, clasici.

» Compatibilitate

Potrivit pentru bidoane de 11 litri sau 19 litri.

» Racire cu compressor

Pentru ca sa te poti bucura rapid de un pahar cu apa rece, acest dozator este prevazut cu un compresor de inalta eficienta.

Putere încălzire: 550W
Putere răcire: 85 W
Culoare: Alb

Dimensiuni (cm): 28 x 82 x 31
Greutate: 12,56 Kg
Nivel zgomot:<36 dB(A)
Alimentare: 220-240V, 50Hz/60Hz
 
 
Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017