supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

DOR Feteasca Regala Vin Alb Sec, 0,75l, Alc. 13%, Premium


DOR Feteasca Regala Vin Alb Sec, 0,75l, Alc. 13%, Premium


Comanda instant DOR Feteasca Regala Vin Alb Sec, 0,75l, Alc. 13%, Premium

DOR Feteasca Regala Vin Alb Sec, 0,75l, Alc. 13%, Premium
 Feteasca Regala din gama DOR de Origine ROMANEASCA cu dop cerat pentru o prezentare premium, te aduce pentru cateva clipe mai aproape de locurile pe care le iubesti sau de clipele fericite din trecut.
Soi de struguri traditional romanesc, Feteasca Regala, s-a nascut in urma cu cca. 100 de ani la numai 10 km de Sighisoara, in Danes, o incrucisare naturala dintre doua soiuri albe romanesti-Feteasca Alba si Grasa. Feteasca Regala reda tipicitatea soiului original - aciditate discreta si aroma echilibrata, parfumata, corpolenta cu note de fructe (piersica si caisa) si floare.
Culoarea vinului este galben pai, foarte deschis, iar nasul, expresiv, vine cu flori de soc şi pară bergamotă. Corpul, suplu şi vioi, are alcool bine integrat şi o bună aciditate. Gustul aduce a mere pârguite, grapefruit şi lime, la care
se adaugă note calcaroase, elegante.
Servire max. 10 grade Celsius 
 
DOC CMD TARNAVE TARNAVENI 
ALC :13%
Rest zahar:3g
Aciditate:6,75 

Fotografiile produselor sunt cu caracter informativ si pot aparea diferente fata de realitate, incercam in permanenta sa imbunatatim si sa actualizam pozele si descrierea produselor, dar exista posibilitatea sa apara erori independent de vointa noastra. Multumim pentru intelegere!

 
 
Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017