supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse
 
 

COMENZILE DIN ZILELE DE 01 SI 02 DECEMBRIE 2023 SE VOR LIVRA INCEPAND DIN DATA DE 04 DECEMBRIE 2023

Detergent Tablete Pentru Masinile Automate de Spalat Vase, Somat Classic, 100 Tablete


Detergent Tablete Pentru Masinile Automate de Spalat Vase, Somat Classic, 100 Tablete


Comanda instant Detergent Tablete Pentru Masinile Automate de Spalat Vase, Somat Classic, 100 Tablete

Detergent Tablete Pentru Masinile Automate de Spalat Vase, Somat Classic, 100 Tablete
Somat Clasic, detergent tablete pentru masina automata de spalat vase curata in profunzime chiar si la temperaturi scazute, in programe scurte de spalare sau in programul ECO 45° murdaria de zi cu zi, lasand vasele stralucitor de curate. Somat Clasic dizolva grasimea chiar si la temperaturi scazute. Pentru rezultate impecabile utilizati impreuna cu Somat Sare si Somat solutie de clatire. Pentru o lume mai curata.
 
Dozare: 1 tableta pentru toate tipurile de murdarie.
 

Supermarket Pentru Tine SRL nu garanteaza pentru corectitudinea descrierii produselor din site, aceasta descriere nu inlocuieste eticheta produsului. Fotografiile si descrierea produselor sunt cu caracter informativ si pot aparea diferente fata de realitate, incercam in permanenta sa imbunatatim si sa actualizam informatiile din site, dar exista posibilitatea sa apara erori independent de vointa noastra. Consumatorul trebuie sa verifice eticheta produsului inainte de consum, Supermarket Pentru ine SRL nu va fi responsabila pentru corectitudinea descrierii produselor. Multumim pentru intelegere!
 
Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017