supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Bundaberg Bere Root Fara Alcool 375ml


Bundaberg Bere Root Fara Alcool 375ml


Comanda instant Bundaberg Bere Root Fara Alcool 375ml

Bundaberg Bere Root Fara Alcool 375ml

Bundaberg Root Beer (numită și Bere de Sarsaparilla) este realizată dintr-o rețetă autentică, cu rădăcină de sarsaparilla, rădăcină de lemn dulce, păstăi de vanilie și melasă, ceea ce îi conferă culoarea și gustul unic. Fermentată și pregătită timp de 3 zile pentru a extrage aroma maximă, berea din rădăcină oferă o experiență răcoritoare precum nicio altă băutură.

Se poate consuma ca atare, cu gheață sau amestecată cu puțină limetă proaspătă și mentă pentru o infuzie puternică de arome. Băutura este nealcoolică.

Apă carbogazoasă, zahăr din trestie, melasă, rădăcină de ghimbir, rădăcină de sarsaparilla, rădăcină de lemn dulce, extract din boabe de vanilie, drojdie, colorant-caramel, acid citric, antioxidant-acid ascorbic. Niciunul din ingrediente nu provine din culturi modificate genetic.
Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017