supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Bidon Apa 19L H2On


Bidon Apa 19L H2On


Comanda instant Bidon Apa 19L H2On

Bidon Apa 19L H2On
Un bidon cu apa de 19litri reprezinta sursa ideala de hidratare, atat acasa, cat si la birou, in fiecare zi.
Apa este una de calitate, microbiologic pura.
Apa H2On are un pH de 7,8.
Bidoanele de 19litri din oferta H2On sunt realizate din policarbonat sau din tritan, nu din PET. 
Bidoanele sunt returnabile si pot ramane in custodie in urma semnarii unui contract de custodie sau se poate achita garantia de 45,00 de lei pe bidon, garantie care se poate recupera la returnarea bidoanelor. 
 

 
 
 

Iata cateva informatii cu privire la depozitarea si pastrarea unui bidon cu apa 19 litri de la H2On:

• Bidoanele cu apa imbuteliata trebuie pastrate la loc ferit de expunerea directa a razelor soarelui;
• Inainte de a pune bidonul pe dozator, sterge capacul acestuia cu o laveta de unica folosinta si indeparteaza eticheta igienica (destinata pastrarii calitatii apei la bidon);
• Un bidon cu apa de la H2On trebuie consumat in maximum 3 saptamani de la desigilare;
• Inclusiv dozatorul trebuie pozitionat intr-un loc umbros, fara expunere directa la razele soarelui si, pe cat posibil, fara plante in imediata apropiere a sa.

Intrucat apa imbuteliata H2On este microbiologic pura, exista posibilitatea ca in bidoanele cu apa la 19litri sa apara spori de alge, mai ales in cazul depozitarii necorespunzatoare (la soare). Trebuie precizat ca acesti spori nu pun in niciun fel in pericol calitatea apei, singura „problema” fiind legata de aspect.

 
Supermarket Pentru Tine SRL nu garanteaza pentru corectitudinea descrierii produselor din site, aceasta descriere nu inlocuieste eticheta produsului. Fotografiile si descrierea produselor sunt cu caracter informativ si pot aparea diferente fata de realitate, incercam in permanenta sa imbunatatim si sa actualizam informatiile din site, dar exista posibilitatea sa apara erori independent de vointa noastra.Consumatorul trebuie sa verifice eticheta produsului inainte de consum, Supermarket Pentru ine SRL nu va fi responsabila pentru corectitudinea descrierii produselor. Multumim pentru intelegere! 
 
 
 
 
Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017