supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Biborteni Aqua Magnezia Lejera 2L SGR


Biborteni Aqua Magnezia Lejera 2L SGR


Comanda instant Biborteni Aqua Magnezia Lejera 2L SGR

Biborteni Aqua Magnezia Lejera 2L SGR
 Acest produs se va factura cu garantie SGR in valoare de 0.50 Lei/buc, reprezentand garantia ambalajului returnabil RetuRo.
 
 
Apa minerala naturala decarbogazificata partial.
Aqua Magnesia Lejera se adresează consumatorilor care își doresc beneficiile extraordinare ale unei ape minerale naturale magneziene dar care preferă o efervescență cât mai redusă. Bioxidul de carbon a fost în mare parte extras, puținul CO2 rămas fiind necesar pentru ca mineralele din apă să nu cristalizeze.

Supermarket Pentru Tine SRL nu garanteaza pentru corectitudinea descrierii produselor din site, aceasta descriere nu inlocuieste eticheta produsului. Fotografiile si descrierea produselor sunt cu caracter informativ si pot aparea diferente fata de realitate, incercam in permanenta sa imbunatatim si sa actualizam informatiile din site, dar exista posibilitatea sa apara erori independent de vointa noastra.Consumatorul trebuie sa verifice eticheta produsului inainte de consum, Supermarket Pentru ine SRL nu va fi responsabila pentru corectitudinea descrierii produselor. Multumim pentru intelegere!


 
Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017