supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

AQUAVIA 19L Apa De Izvor Natural Alcalina ph9.4


AQUAVIA 19L Apa De Izvor Natural Alcalina ph9.4

In stoc

Comanda instant AQUAVIA 19L Apa De Izvor Natural Alcalina ph9.4

AQUAVIA 19L Apa De Izvor Natural Alcalina ph9.4

 
 

Apa de izvor natural alcalină AQUAVIA, cu un pH de 9.4,este captată direct din inima Transilvaniei, din Munţii Apuseni şi îmbuteliată în forma sa naturală, la sursă, fără nicio intervenție artificială, asupra compoziției sale. Aceasta este adevărata Putere a Naturii!

 
 

Apa Aquavia este îmbuteliată în bidoane reutilizabile de 19L, confecționate din Tritan, un polimer de calitate deosebită, recunoscut la nivel european, ce spre deosebire de majoritatea bidoanelor utilizate în piață, este BPA-free (fără Bysphenol A). Astfel, se păstreaza calitatea apei naturale în cele mai bune condiții.



Beneficiile pH-ului 9,4 natural alcalin

·pH-ul este măsurat cu ajutorul concentrației de ioni de hidrogen, din apa pe care o bem, sau din mâncarea pe care o consumăm;

·ph-ul natural al corpului este de 7.4, însă acesta adesea scade, datorită consumului de acizi din alimentele procesate, cum ar fi produsele lactate, zahărul sau carnea roșie;

·Apa natural alcalină poate ajuta, prin pH-ul său ridicat, la prevenirea scăderii pH-ului din organism, echilibrând funcționarea normal a organismului;

·*Consumul apei alcaline, ce abundă în ioni negativi de hidrogen, are multiple efecte benefice asupra organismului uman: rol puternic antioxidant, hidratare optimă, cu gust plăcut, ușor dulceag, conferă o senzație imediată de revitalizare și o stare de bine.

 
Apa Aquavia este îmbuteliată în bidoane reutilizabile, se livreaza cu sticle la schimb.  
 
 
Bidonul este returnabil, garantia pentru Bidon este in valoare de 45.00 lei, bani ce se inapoiaza la returnarea sticlei.

 
Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017