supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Alge nori bio pentru sushi 25g - 10 folii Algamar


Alge nori bio pentru sushi 25g - 10 folii Algamar


Comanda instant Alge nori bio pentru sushi 25g - 10 folii Algamar

Alge nori bio pentru sushi 25g - 10 folii Algamar

Alge nori (Porphyra umbilicalis) pentru sushi raw bio 25g - 10 folii.

Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.

Nori este o alga relativ mica, dar cu multe straturi. Aceasta varianta este nemaruntita, pentru sushi. Este bogata in proteine, vitamina A si B12. Ideala a se consuma raw.

Mod de preparare:
-crude (raw): lasati la inmuiat 20 de minute, rulati sushi in folia de alga.
-prajite: fara a le inmuia, prajiti 2 minute si presarati pe salate, supe, orez, cus-cus, legume.
-fierte: fierbeti 15 minute cu orez, cartofi, legume.
-la cuptor: adaugati in lasagna sau legume la cuptor.

Valori nutritionale/100g:

Proteine 29%
Grasimi 0.3%
Carbohidrati 43.1%
Fibre 34.7%
Potasiu 2030mg
Calciu 330mg
Magneziu 370mg
Fosfor 235mg
Fier 23mg
Iod 17.3mg
Vitamina A 36mg
Vitamina B12 2.9mg

Gramaj: 25g

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017